A+ A A-

Kurssit

Jatkuvan ammatillisen kehityksen…

Cognitivus tarjoaa monenlaisia ​​kursseja kaiken kokoisten yritysten kanssa jatkuvan ammatillisen kehityksen (CPD) aloilla.

 Organisaatio perustuu henkilöstön maineeseen. Joten on viisasta varmistaa, että heidän taitojansa ylläpidetään ja päivitetään - samalla tavalla kuin opeteltu kieli. Sinun on jatkuvasti harjoiteltava näiden taitojen säilyttämiseksi (jokapäiväinen työ).

Courses PicSinun on kuitenkin myös päivitettävä jatkuvasti osaamistasi varmistaaksesi, että pysyt kilpailukykyisenä ja osaat muuntautua alan muutoksiin (ja samaa analogiaa käytettäessä monia sanoja pidetään vanhanaikaisina ...).

Ammatillinen kielikoulutus on paljon enemmän kuin koulussa oppimasi. Se on seuraava taso. Kyse on puhumisesta ja kirjoittamisesta yritystasolla, jotta voit kommunikoida tehokkaasti ja pystyt työskentelemään saumattomasti minkä tahansa kansalaisuuden kanssa. Lisätietoja käytettävissä olevien kurssien määrästä ja tyypistä saat napsauttamalla tätä

Jatkuva ammatillinen kehittyminen voi sisältää myös esityksiin liittyvien taitojesi parantamisen, kokousten hallinnan, avainasiakkuuksien hallinnan, myynnin, tapahtumien hallinnan jne. Cognitivuksessa ohjaajien vetämät työpajat auttavat sinua lisäämään osaamistasi ja käytännön kykyjäsi tehtäviesi suorittamiseksi paremmin. Täytä kyselylomake tarpeidesi kanssa ja järjestä sopiva aika keskustella niistä yksityiskohtaisesti.

Huomioithan myös, että valmentaminen ja mentorointi on lisätty käytettävissä olevien kurssien valikoimaan. 

Edut ovat parantunut johtajuus, parempi tiimin suorituskyky, yhdenmukaiset arvot, huomattavat erot viestintätaidoissa ja isompi kunnioitus toisiaan kohtaan, nimetäkseen muutaman.

 

Marcus Aurelius

“That which is not good for the bee-hive cannot be good for the bees.”

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.