A+ A A-

Tervetuloa Cognitivukseen

Peter Drucker

“Meidän on nyt hyväksyttävä se, että oppiminen on elinikäinen prosessi pysyä ajan tasalla jatkuvassa muutoksessa ja kiireellisin tehtävä on opettaa ihmisille miten oppia.”

AboutUs Key

Cognitivus tarjoaa jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä workshoppien ja kurssien muodossa organisaatioille. Asiakkaitamme ovat he, jotka tarvitsevat mentorointia ja erityisiä taitoja osaamisalallaan. Valmennusta on tarjolla ylimmälle johdolle, esimiehille, tiimeille tai pienryhmille, antaen valmiudet käyttää teollisuuden oikeaa terminologiaa myyntikokouksissa, esityksissä jne.


Yrityksemme sijaitsee Kotkan alueella. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan heidän henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita . Räätälöimme koulutuksen sekä kurssimme vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia. Lisäksi pyrimme ylittämään odotukset tarjoamalla mukaansa tempaavan kurssiaineiston myönteisessä oppimisympäristössä, jonka avulla osallistuja ymmärtää ja oppii uusia lähestymistapoja oman alansa ammattilaisena.


Joustava lähestymistapamme tekee oppituntien aikataulutuksesta vaivatonta. Tänä päivänä ja aikana, ei aina ole mahdollista sitoutua yhteen sovittuun tapaamiseen, viikoittain. Cognitivus pyrkii suunnittelemaan koulutustarpeesi ja opetuksen silloin kun sinulle parhaiten sopii, oli kyseessä oppitunti kerran viikossa / kerran kahdessa viikossa tai intensiivikurssi .


Asiakkaamme hyötyvät äidinkielenään englannin kieltä puhuvista ohjaajistamme, jotka ovat korkeasti koulutettuja ja joilla on liiketoiminnan kokemusta useilta teollisuuden aloilta, kuten esim. IT, pankki, tekniikka, kemia ja rahoitus.

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.