A+ A A-

Meidän Palvelumme

Englannin kieli on viidenneksi puhutuin kieli maailmassa. Robert Philipsonin tutkimus (1992) on todennut, että Englanti on pääkieli globalisaation, tieteen ja teknologian aloilla maailmanlaajuisesti ja sen käyttö vain lisääntyy...

Cognitivus on omistautunut mahdollistamaan sinua parantamaan kykyäsi kommunikoida ja helpottamaan toimimistasi kehittyvillä markkinoilla. Nykypäivän monikulttuurisessa ja työpaikoilla, joissa puhutaan useita eri kieliä, tarjoamme useita eri palveluja joilla voimme auttaa sinua voimaannuttamaan sinut asiakkaana tielläsi tulevaisuuteen.

 

Miksi valita Cognitivus?

  • Oman tilin hallinta - Cognitivus asiakkaille annetaan yksi tilin hallitsija joka antaa apua kaikkiin tiedusteluihin, on kyseessä sitten muita tuotteita ja palveluja tai yleistä tukea.
  • Palvelun laatu - Suunnittelemme , hallitsemme ja optimoimme tarvittavat ratkaisut täyttääksemme asiakkaiden vaatimukset. Tämä tapahtuu edulliseen hintaan ilman laadun, sisällön tai palvelun heikkenemistä.
    Cognitivus on sitoutunut parantamaan asiakkaan taitoja ja auttamaan heitä saavuttaakseen ammatillisia / henkilökohtaisia tavoitteita. Kouluttajillamme on monen vuoden koulutuksen ja valmennus kokemusta.
  • Raportointi ja palaute - Palautteen vastaanottaminen ja sen kehittäminen on olennainen osa oppimista. Cognitivus tarjoaa kaikille asiakkaille ja osallistujille jatkuvaa palautetta koko kurssin ajan sekä loppuraportin asiakkaille / yrityksille kurssin lopussa.
  • Ympäristöystävällinen - asiakkaat saavat yhden E – laskun, jossa on kaikki Cognitivus tuotteet ja palvelut listattuna, vähentäen näin laskun käsittelyn työmäärää sekä paperinkulutusta.

 

Nido Quebin

“Nykyiset olosuhteet eivät määritä minne voit mennä; ne vain määräävät mistä aloitat.”

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.