A+ A A-

Käännökset

Translation

Käännöstyön tavoitteena on aina pyrkiä välittämään tarkoitettu viesti mahdollisimman tarkasti, kuten se kirjoitetaan ja sitä käytetään kohdekielessä. Ainoastaan silloin käännös on tarkka ja helposti ymmärrettävissä.

Cognitivus tarjoaa yritykseltä-yritykselle käännöksiä kattavalla valikoimalla eri kieliä. Yrityksen kaikki asiakirjat (lomakkeet, menettely-ohjeet jne.), nettisivut ja markkinointimateriaali, tekniset käsikirjat laitteille tai sovelluksille sekä tarvittavat laki- ja sopimustekstit yrityksen eri tarpeisiin. Meillä on laaja ja luotettava verkosto kääntäjiä, jonka avulla voimme etsiä juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokeneen sekä pätevän kääntäjän projektiisi. Kääntäjämme pystyvät kommunikoimaan asianmukaisen kirjoitustyylin kanssa (käyttäen alan tarkkaa terminologiaa sekä ottaen huomioon asiakirjantyyli sekä sen lukijat).

Pyrimme kehittämään pitkäaikaisia suhteita asiakkaidemme kanssa ja samalla rakentaa kokonaisvaltainen kuva asiakkaan tarpeista, tuotteista ja teollisuuden tarpeista. Me tarjoamme juuri sinulle tai yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä käännöspalveluja. Jokainen käännöstyö suoritetaan ja tarkastetaan yksilöllisesti, jotta voimme tarjota sinulle hankekohtaisesti parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Jokaiseen käännösprojektiin on asiakkaalle nimetty henkilökohtainen asianhoitaja, joka auttaa asiakasta kaikissa tiedusteluissa hankkeen alusta loppuun. Hankkeeseen valitulla kääntäjällä on aina haluttu asiantuntemus ja kyky hankkia lisätietoa saattaakseen käännöstyö parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Voimme taata, että käännöksemme vastaavat korkeinta kielen laatua ja tarkkuutta, sekä työ toimitetaan aina ajallaan takaisin asiakkaalle. Ennen kuin työ lähetetään asiakkaalle, käy lopullisen käännöksen läpi myös kieltä äidinkielenään puhuva kääntäjä, joka varmistaa ettei tekstistä löydy virheitä, epäjohdonmukaisuuksia, puuttuvia faktoja tai liian monimutkaisia sanontoja.

Ota yhteyttä meihin jos haluat lisätietoa tai tarjouksen.

Mark Twain

“A man’s character may be learned from the adjectives which he habitually uses in conversation.“

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.