A+ A A-

Tietoja Minusta

Hei !

Aluksi haluan kiittää käyttämästäsi ajasta lukeaksesi Cognitivuksesta ja kuinka me voimme auttaa sinua parantamaan taitojasi. Nimeni on Sofia, englanti on äidinkieleni ja toimin ohjaajana, mentorina sekä liiketoiminnan valmentajana. Aloitin urani suorittamalla tutkinnon Manchesterin yliopistosta Kemian alalta sekä jatkotutkinto liiketaloudesta.

  • Bachelor in Science (Chemistry), Manchester University, United Kingdom / England
  • Postgraduate Diploma in European Business Studies
  • TEFL, 2010.
  • Mentor Coaching and Practicum, 2021
  • ICF accredited Coach, 2021

Ensimmäiset roolini oli toimia myynti- ja tuotekouluttajana, jonka jälkeen siirryin markkinointiin ja koulutukseen. Olen matkustanut ympäri maailmaa työni puolesta järjestämässä konferensseja ja tapahtumia, samalla työskennellen eri alojen jälleenmyyntiverkostojen ja jälleenmyyjien kanssa. Kehityin työni ohessa ja kymmenen vuoden työkokemukseni aikana ymmärtämään hyvin eri yrityskulttuureja ja kieliä, ja halusin oppia lisää. Vuonna 2010 päätin suorittaa TEFL-tutkinnon (Teaching English as a Foreign Language), jotta voisin opettaa englannin kieltä. Aloitin opettamalla yksityisesti sekä kansainvälisissä kouluissa. Oppilaani vaihtelivat lapsista aikuisiin (6 – 64 –vuotiaita) ja kuten myös heidän englannin kielentaustansa ja tasonsa (alkeet – kehittynyt). Viime aikoina (2021) olen suorittanut ACTP-diplomikoulutuksen liiketoiminnan valmentajana ja olen ICF:n (International Coaching Federation) rekisteröitynyt jäsen.

Uskon, että jokaisella meistä on avaimet avata metaforiset lukitut ovemme; nämä voidaan avata, kun yksilön potentiaali vapautetaan. Tämän potentiaalin käyttöönotto ja voimaannuttaminen mahdollistavat pitkäaikaisen edistyksen ja positiivisten muutosten toteutumisen. Siksi, näen työni todella palkitsevana, kun pääsen näkemään kuinka oman alansa ammattilaiset kehittyvät ja pystyvät saavuttamaan päämääränsä päivittäin.

Kouluttaessani pyrin käyttämään erilaisia tekniikoita, varmistaakseni että koulutettava pystyy helposti seuraamaan koulutusta ja onnistuu saamaan uusia näkökohtia sekä mahdollisesti syvemmän käsityksen aiheesta.

Elämässäni olen oppinut, että selkeä viestintä on avain menestykseen työskenneltäessä monikulttuurisessa maailmassa, kuin myös se, että ollaan valmiita hyväksymään muutos kohti tulevaa.


Mennään yhdessä eteenpäin.
Nähdään pian!

 

C.S. Lewis

“You are never too old to set another goal or to dream a new dream.”

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.