Cognitivus tarjoaa jatkuvaa ammatillista kehitystä (CPD), kouluttamalla ja vahvistaa ammattitaitoasi sekä kielitaitoasi.


Uskomme, että voimme auttaa sinua kehittämään liiketoimintasi tarkkuutta ja ajattelutapaa, jotta voit paremmin saavuttaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteitasi. Liiketoiminnan valmennus ja mentorointi on tarjolla yrityksen johdolle, esimiehille, yksilöille ja tiimeille, jotka haluavat parantaa tehokkuutta, visiota, strategiaa. Lisäksi opi ja harjoittele kovia sekä pehmeitä taitoja (Hard / Soft-skills) workshopissa tai kurssilla, mukaan lukien esiintymis- ja esitystaitoja, tehokkaan kirjoittamisen taitoja sekä kuinka parantaa tapahtumien järjestämistä (messutapahtumat). Mikäli tavoitteenne on kansainvälistymisessä niin valittavana löytyy kielikursseja Business englannista, finanssi ja talousalan englantiin sekä yleiseen englanninkieliopiskeluun. Klikkaa tästä lisätietoja.

Jo vuodesta 2012, meidän kouluttajamme tuovat runsaasti kokemusta useilta teollisuuden aloilta. Cognitivus on täydellinen palveluntarjoaja; tarjoamme kielitestausta, monipuolista kielikoulutusta sekä jatkuvaa raportointia yksilön kehittymisestä ja kasvusta. Pyrimme räätälöimään interaktiivisia kursseja alan mukaan, joka innostaa osallistujia ja tuottaa  intohimoa oppia uutta.

 

Pliny the Younger

“Difficile est tenere quae acceperis nisi exerceas.”
(It is difficult to retain what you have learned unless you practise it.)

 
Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.