A+ A A-

Bio

Coachin Profiili

Olen kokemuksellinen koulutuksen ohjaaja ja yritysvalmentaja, jolla on yli vuosikymmenen kansainvälinen kokemus ja työskentelen kaikenkokoisten yritysten ja toimialojen kanssa.

Valmennuksesta sanoisin, että tämä on muutoskeskustelu, joka on tulevaisuuteen suuntautunutta ja tarjoaa positiivisia ratkaisuja, joita voidaan mukauttaa myös muilla elämän alueilla.

Kyse on myös erilaisen näkökulman näkemisestä ja "selkeyden" löytämisestä, jotta tilanne ymmärretään paremmin sekä sen toimet, käytös tai molemmat. Seuraava askel on hyväksyä ja siirtää ajattelua eteenpäin, saada oivalluksia ja käyttää niitä oppimiseen ja kehitykseen.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista jokaisessa valmennusistunnossa on asiakkaan kykyjen mahdollistaminen ja voimaannuttaminen.

ICF: n akkreditoituna valmentajana minulle on tärkeää, että pystyn luomaan luottamuksen asiakkaaseen, antamaan heille aikaa ja tilaa pohtia. Yksi lähestymistapa on tarkastella tilannetta esimerkiksi järjestelmäajattelun näkökulmasta perusteellisemman arvioinnin ja useiden eteenpäin kulkevien reittien saavuttamiseksi.

Tavoitteenani on aktiivisesti kuunnella, kyetä kyseenalaistamaan rajoittavat uskomukset, paljastamaan uusia näkökulmia ja luomaan vahvempi itsetunto asiakkaalle. Pyrin tukemaan, mahdollistamaan ja voimaannuttamaan, jotta hän / he voivat siirtyä eteenpäin ja saada aikaan erilaisia oivalluksia kehityksessään, joita he pystyvät soveltamaan myös muille elämänalueille.

Asiakas pystyy kehittämään omat strategiansa ja oppivat paremmin hallitsemaan ympäristönsä sekä olemaan vastuullisempia. Lopputuloksena on perustavanlaatuinen kasvu itseluottamuksessa ja parempi kyky suorittaa tehtäviään.

Kun avainammattilaisille annetaan aikaa ja tukea pysähtyä ja pohtia, yritys voi olla varma heidän jatkuvasta uskollisuudestaan. Valmennus auttaa yksilöä työskentelemään muutoksen tai pysähtyneisyyden aikana, jotta hän pystyy ymmärtämään käyttäytymisensä vaikutuksen itseensä, suorituskykyynsä ja muihin ryhmän jäseniin. Myöhemmin he pystyvät toteuttamaan tarvittavat muutokset onnistuneesti eteenpäin liikkumisen ja kasvun varmistamiseksi.

Vahvuuteni ovat aktiivinen ja positiivinen kannustus, ideoiden luovuus ja jäsennellyt keskustelut rennossa ilmapiirissä. Arvoni ovat kunnioitus, avoimuus ja rehellisyys, ja uskon, että jokainen pystyy olemaan enemmän, joskus heitä on vain muistutettava.

 

Marcus Aurelius

“Look well into thyself; there is a source of strength which will always spring up if thou wilt always look.”

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.