A+ A A-

Räätälöity Koulutus

needs-analysis

Cognitivus on sitoutunut tuottamaan laadukkaita palveluja optimoimalla asiakkaan tarpeet, koska uskomme että oppimalla käytännön koulutusta, joka suoraan auttaa asiakasta, tekee elämästä antoisaa ja palkitsevampaa.


Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen, parantaaksesi yksilön tai tiimin suorituskykyä; pehmeät tai kovat taidot (myynti, esiintymiset/esitykset, kommunikointitaidot), tai keskustelutaidot, jolloin voimme keskittyä kielitaidon kehittämiseen.


Meillä on kokemusta työskentelystä työn johtajien kuin yrityksen johdon kanssa, kun asiakas yritys on huomannut hidastumista liiketoimintansa suorittamisessa; tai yleisesti epäselvyyttä, kun yrityksessä on tapahtunut muutos jollain alueella.

Organisaatiomme ammattitaito ja koulutus tarjonta on korkea luokkaista ja keskittymme parantamaan suorituskykyä vastaamaan yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. On kyseessä sitten yksittäinen henkilö tai koko yritys.

Cognitivus tarjoaa:

• Yrityksen koulutustarpeiden analyysin

• Yksittäisten opiskelijoiden koulutustarve analyysin

• Suunnittelemme kurssin vastaamaan yrityksen ja työntekijöiden tarpeita

• Annamme koulutusta yritykselle sopivaan aikaan ja paikkaan

• Arvioimme koulutuksen tehokkuutta koko koulutuksen ajan

 

Räätälöity koulutus on suunniteltu parantamaan asiakkaan taitoja ja luottamusta suorittaa työtehtävänsä tehokkaasti. Keskitymme antamaan myös ylimääräistä opetusta ja materiaalia, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

 

Karen Lamb

“A year from now you may wish you had started today.”

Tilaa Uutiskirjeemme

Cognitivus 2013-20. All rights reserved.